Over Web Facts

Gegarandeerd de grootste kans op succes

Bij Web Facts geloven we in de kracht van onafhankelijke en betrouwbare informatie. Door meer en beter inzicht helpen we jou online succesvol te zijn.

Contact opnemen

Jody is informatie aan het verzamelen

Onafhankelijk marketingadvies sinds 2018

Web Facts is opgericht om MKB-organisaties in staat te stellen een gezond rendement te laten behalen met online marketing. We doen dit door waardevolle informatie te verzamelen en te analyseren om vervolgens een krachtige strategie te ontwikkelen.

energie

Opgericht door Jody Twijsel

Als marketingspecialist heeft Jody al ruim 10 jaar ervaring bij meerdere opdrachtgevers. Hij deed daar ervaring op met verschillende disciplines binnen online marketing. In die tijd zag hij veel frustratie in de markt. Veel ondernemingen lopen door een gebrek aan kennis vaak vast bij online marketingbureaus. Om die frustratie te lijf te gaan is Jody in 2018 Web Facts gestart om klanten te helpen met fact based marketing.

“Ik krijg energie van mensen helpen. En ik houd van eerlijkheid. Ik vind bovendien dat elke MKB organisatie die geen of beperkte kennis heeft van online marketing een gezond rendement moet halen uit hun (online) marketinginvesteringen. Voor deze partijen wil ik een betrouwbare en onafhankelijke partner zijn. Enerzijds wil ik ervoor zorgen dat mijn klanten een gefundeerde keuze kunnen maken bij het selecteren van een online marketingbureau. Anderzijds wil ik dat ze zelf meer inzicht krijgen in wat er gebeurd. Zo behouden ze zelf de regie.”

+ 10 jaar ervaring

De grootste kans op succes door ruime ervaring met Fact Based Marketing.

Geheel onafhankelijk

We hebben geen ander belang dan jouw succes.

Glimlach garantie

Marketing zonder ingewikkeld te doen. Een glimlach gerandeerd.

Of je nou wilt starten met online marketing of het resultaat van je campagnes wilt verbeteren…

Web Facts is er voor jou

Waarom Web Facts?

 • Online marketing in begrijpelijke taal

  Niets is zo vervelend als online marketingbureaus die zich achter hun technische kennis verschuilen. Daarom bij Web Facts: alle ins-en-outs in heldere en begrijpelijke taal.

 • Een strategie die bij je past

  Jij als klant bent het uitgangspunt in alle strategieën die we ontwikkelen. We vinden altijd een vorm van marketing die het beste aansluit.

 • Fact Based Marketing

  We garanderen je de grootste kans op succes. Omdat we sterk zijn in het verzamelen en analyseren van de juiste informatie, ontstaat een betrouwbaar beeld op basis waarvan jij beslissingen kunt nemen.

 • Onafhankelijk specialist

  Web Facts heeft, anders dan een marketingbureau, geen enkel financieel belang bij de uitvoer van de online marketingactiviteiten. Hierdoor zijn alle strategieën en adviezen volledig onafhankelijk.