Onafhankelijk marketing advies

Niet iedere organisatie heeft een specialist rondlopen met veel expertise op het gebied van web data en online marketing. Dan kan het wel eens prettig zijn om advies in te winnen bij of te sparren met een onafhankelijk specialist.

Stel me gerust je vraag en ik help je verder. Dit is vaak ook interessant wanneer je samenwerkt met een online marketingbureau. Door mijn kennis en ervaring spreek ik dezelfde taal. Ik ben 100% onafhankelijk en kan zodoende altijd handelen in het belang van de opdrachtgever. Indien mogelijk adviseer altijd vanuit feiten.

  • Geheel onafhankelijk
  • Geen bindende contracten
  • Gecertificeerd
  • Glimlach garantie

Second opinion

Wanneer de resultaten van de online marketing inspanningen tegenvallen, kan de twijfel toeslaan. Is dit een goede investering? Betaal ik een eerlijke prijs? Wat wordt er gedaan? Is de strategie logisch? Zeker wanneer je niet thuis bent in deze wereld schieten deze vragen snel door je hoofd. Het is namelijk vaak ondoorzichtig of lastig te volgen wat er nu exact gedaan wordt. Op dat moment kan een onafhankelijke second opinion door experts uitkomst bieden.

Als ervaren online marketeer kijk ik naar de doelstelling, de gekozen strategie en de uitvoering. Indien nodig schakel ik specialisten in die expert zijn op een specifieke discipline.

Alle bevindingen en verbeterpunten worden in duidelijke taal gerapporteerd die voor iedereen begrijpelijk is. Zodat jij antwoord hebt op al je vragen. Jij bepaalt vervolgens wat je met dit rapport doet. Omdat ik geen baat heb bij de uitkomst van het rapport, waarborg ik mijn onafhankelijkheid. Mijn enige doel is jou helpen met het beste advies.

Prijs op aanvraag Meer info

Bemiddeling & tussenpersoon

Er heerst vaak irritatie en een gebrek aan begrip tussen opdrachtgevers en online marketing bureaus. Dit gebeurt met name als de resultaten tegenvallen. De oorzaak zit in de communicatie. Als je als opdrachtgever niet dezelfde taal spreekt, ontstaat er op enig moment miscommunicatie. Dit komt zowel de samenwerking als het resultaat niet ten goede.

Mijn ervaring is dat dit probleem eenvoudig wordt opgelost wanneer er wordt geschakeld met iemand die beschikt over vakkennis. Intensief contact is niet eens noodzakelijk om de touwtjes in handen te houden. Met behulp van deze schakel houd jij als ondernemer/directeur of manager meer tijd over voor werkzaamheden die voor jou belangrijk zijn.

Prijs op aanvraag Meer info

Advies op maat & coaching

Middels mijn specialisme help ik organisaties aan advies op het gebied van web data. Dit doe ik in allerlei vormen en maten. Zelfs als het gaat om een vrij eenvoudige Google Analytics vraag. Kan ik je daarmee kan helpen, dan doe ik dat graag. Neem dus gerust contact op. Ik hanteer reële prijzen en zal geen onnodig starttarief in rekening brengen. Als ik je in een paar minuten kan helpen dan zal ik in de meeste gevallen niets in rekening brengen.

Bij grotere vraagstukken kan er een offerte worden aangevraagd. Werk je liever op basis van uren? Ook dat is geen enkel probleem. Als beide partijen zich maar kunnen vinden in de gemaakte afspraken.

€ 85,- per uur Meer info

Freelance

Op interim basis ben ik inzetbaar voor diverse organisaties.

Prijs op aanvraag Meer info

Sollicitatieprocedures

Bij het aannemen van online marketeers of webanalisten is het prettig om een specialist te betrekken. Iemand die de kennis en kunde van een kandidaat goed kan beoordelen. Vaak beschik je niet over deze kennis wanneer je hiermee start. Het aannemen van de juiste persoon kan een hoop tijd, geld en ellende besparen. Ik heb veel ervaring met het aannemen van online specialisten en sta je graag bij.

Prijs op aanvraag Meer info